Ga naar de inhoud

4 Mijl van Emmen Festival – Line up

๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿณ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น: ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐Ÿญ๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!

๐—ช๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—š๐—ฅ๐—”๐—ง๐—œ๐—ฆ 4 Mijl Festival

De duizenden deelnemers van de 4 Mijl van Emmen zullen rond 15:00 voor De Fuif finishen en daarna barst het festival los op het Raadhuisplein!

๐—ง๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฏ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—Ÿ๐—œ๐—ฉ๐—˜ ๐—ผ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ

MELROSE FEESTBAND (Van de hit ”Oh”)

een FOUT UUR (met o.a. 80’s en 90’s hits)

DJ Jeffrey Mol

DJ Ruben Strating

๐—ง๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฏ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฌ๐Ÿญ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ

AFTERPARTY in De Fuif Emmen

Met wie ga jij hardlopen en daarna welverdiend feesten? TAG je team!

Nog niet ingeschreven voor de 4 Mijl? Schrijf je dan snel in via de website

Custom shirt 4 Mijl van Emmen

Ben jij klaar om te stralen in het officiรซle custom shirt van de 4 Mijl van Emmen? Vanuit de samenwerking met Fc Emmen en partners is dit prachtige shirt ontworpen, knallend in rood en wit. Een shirt voor zowel mannen als vrouwen! Bestel vandaag nog jouw shirt en sta scherp aan de start op 7 april. Actie vereist: Bestel jouw custom shirt voor 17 maart.

Nog niet inschreven voor de 4 Mijl? Klik op inschrijven op deze websiteย en registreer je vandaag. Je kan dan ook gelijk jouw custom shirt bestellen! (dit kan ook voor de Business Run)

Wil je (bij)bestellen? Dit kan op de volgende manier:
โ€ข Ga vanuit de bevestigingsmail naar het Dashboard
โ€ข Klik op het pijltje van extraโ€™s bijbestellen
โ€ข Kies het product of de producten naar keuze en doorloop de stappen net zoals bij de registratie van jouw ticket met deelname aan de 4 Mijl van Emmen
Bijbestellen is ook mogelijk voor deelnemers aan de Business Run

Update 4 Mijl Festival

Het festivalterrein is meteen na de finish, zodat je samen met je medelopers je prestatie kunt vieren en de dag feestelijk kunt afsluiten met een verfrissend drankje. Hou de stappenteller maar aan, want meteen na de Finish zullen de voetjes op het 4 Mijl Festival van de vloer gaan! De line up zal binnenkort bekend worden gemaakt, maar we kunnen al een tipje van de sluier oplichten door te zeggen dat het een swingende mix gaat worden van 90โ€™s, 00โ€™s, feest en top-40 muziek door zowel bands als DJโ€™s! We trappen het festival om 15:00 af als de eerste lopers zijn gefinisht en we gaan door tot 23:00

Nieuw inschrijfsysteem met Atleta

We zijn heel blij dat de organisatie van de 4 Mijl van Emmen de stap maakt naar Atleta. Ons team zet zich in om de inschrijving voor diverse groepen deelnemers zo intuรฏtief mogelijk te maken. Daarnaast ontwikkelen we slimme functionaliteiten die de deelnemer in staat stelt om zelf wijzigingen aan de registratie te maken of achteraf extra’s bij te bestellen. De 4 Mijl van Emmen is al een geweldig evenement. Organisator Paul van Put heeft zijn ambities uitgesproken om er de komende jaren een nog groter succes van te maken. We wensen hem veel succes met het behalen van het doel en hopen dat heel Emmen en omstreken straks op 7 april aan de start verschijnt.

Met vriendelijke groet,

Organisatie 4 Mijl van Emmen