Ga naar de inhoud

Topsponsors

Informatie

Op zondag 7 april 2024 vindt de 8e editie van de Intersport Bols – Emmen 4 Mijl van Emmen plaats, een unieke hardloopervaring. Samen met jou doen we ons best om er een geweldige editie van te maken! Eindelijke weer een grootschalig en fysiek evenement!

Onderstaand vind je belangrijke informatie en lees je wat je zoal ontvangt als jij je als particuliere deelnemer of als bedrijf inschrijft voor de 4 Mijl van Emmen. Ook verderop op onze website vind je meer informatie over de 4 Mijl van Emmen.

1. Inschrijven. De inschrijving voor 4 Mijl van Emmen 2024 is geopend op 7 december 2023 om 16:00 uur.

2. Op de wedstrijddag is er geen mogelijkheid tot inschrijving.

3. Laat je startnummer opsturen, of haal jouw startnummer op bij Intersport Emmen op de donderdagavond of vrijdag voorafgaand aan het evenement. Voor extra informatie over ophalen van de startnummers verwijzen we graag naar de Deelnemersinformatie. Als je kiest voor opsturen, ontvang je je startnummer ruim op tijd thuis. LET OP!! Bij jouw inschrijving kun je eenmalig kiezen voor ophalen of versturen. Later wijzigen is niet mogelijk.

4. Naast eigen vervoer regelen wij ook extra busvervoer. Wil je vanuit het centrum van Emmen naar de start gebracht worden? Kies dan bij je inschrijving meteen voor deze optie. Voor slechts €4,- word je voorafgaand aan de 4 Mijl van Emmen naar de start in woonwijk Delftlanden gebracht. Details over de opstapplek in het centrum van Emmen volgen binnenkort in de Deelnemersinformatie.

1. 4 Mijl € 21,50

2. Kids Run € 8,50

3. Business Run € 195,- excl. BTW (voor elk volgend team €175,- excl. BTW)

1. Startnummer inclusief tijdregistratie
2. Spelden
3. Digitaal klassement
4. Gave medaille
5. EHBO
6. Warming up en entertainment
7. Drankje na afloop

 

1. Startnummer inclusief tijdregistratie
2. Spelden
3. Digitaal klassement
4. Gave medaille
5. EHBO
6. Warming up en entertainment
7. Drankje na afloop

Plus

  • Deelname aan Business Clinic
  • Bedrijvencompetitie met uitslag op LinkedIn
  • Bedrijfsnaam op www.4mijlvanemmen.nl
  • Sportmassage na afloop deelname
  • Extra drankje in de Business Lounge
  • Wij sturen uw pakket (startnummers etc.) op

Betaling geschiedt direct bij inschrijving in de schrijfmodule per iDEAL.
Voor de Business Run genereerd het inschrijfsysteem direct een factuur.

Eenmaal betaald voor producten of diensten is restitutie van ontvangen gelden niet mogelijk.

Je kan het fysieke startnummer opgestuurd krijgen voor slechts € 3,25.
Kies je voor ophalen, dan kan dat op de donderdagavond en vrijdag voorafgaand aan het evenement bij Intersport in Emmen. Voor tijden verwijzen we naar Deelnemersinformatie

Nieuw dit jaar, bestellen van het Limited Edition shirt via de inschrijfmodule van 4 Mijl van Emmen. Samen met Fc Emmen hebben we een mooi shirt ontwikkelt. Bestellen kan via onze inschrijfmodule. Extra info hierover in Deelnemersinformatie

De hoofdafstand van 4 Mijl begint in woonwijk Delftlanden en eindigt op het Raadhuisplein. De Kids Run vindt plaats in het centrum van Emmen.

Starttijden voor Kids Run, 4 Mijl Particulieren en 4 Mijl Business Run zijn bekend, ga naar Deelnemersinformatie.

 

Er is geen limiet voor het aantal deelnemers aan de 4 Mijl van Emmen 2024.

 

Door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier verklaar jij op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de 4 Mijl van Emmen. Je gaat dan ook tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden zoals vermeld op www.4mijlvanemmen.nl. Met de inschrijving verklaar jij het inschrijfformulier naar waarheid te hebben ingevuld.

Partners