Ga naar de inhoud

Parcours

4 Mijl van Emmen 2024 (4 Mijl en Business Run)

 

De 4 Mijl van Emmen start met de 4 Mijl en de Business Run ook in 2024 in woonwijk Delftlanden en gaat via Noordbarger, Westenesch en de Hondsrugtunnel naar het Raadhuisplein.

Nieuw binnen deze route wordt de start. De organisatie wil graag de start verplaatsen zodat de ambitie om jaarlijks met het evenement te groeien mogelijk wordt. De nieuwe start komt daarnaast ook het loopgenot ten goede met extra ruimte aan de start. Een ander plusplunt is dat deelnemers die voor een snelle tijd lopen hiervoor meer ruimte krijgen. Staat de route eenmaal vast dan kan elke deelnemer ook heel gericht trainen (op deze route) om de snelste tijd in de komende editie(s) te verbeteren. Zo vormt “tijd” nog meer de rode draad van de 4 Mijl van Emmen, dit wil de organisatie graag faciliteren!

Kids Run

In 2024 twee afstanden binnen de Kids Run. De 500 meter voor kinderen van 4 en 5 jaar oud en 1000 meter voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud. Voor beide afstanden is de start en de finish van de Kids RunĀ in het centrum van Emmen.

Voorafgaand aan de 4 Mijl van Emmen Kids Run delen wij ook deze route.